Խոզի բդով էլ չեն զարմացնում, նոր զարմացնելու բան են գտել
_1356358832-300x189.jpg)
Խոզի ազդրը ամանորի սեղանների մշտական կերակրատեսակ դարձնելու ավանդույթը Հայաստան եկել է խորհրդային երկրներից, սակայն ապխտման ավանդույթն այստեղ եղել է և նախքան այդ: Այս մասին Henaran.am-ի հետ զրույցում ասաց ”Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման” ՀԿ նախագահ Սեդրակ Մամուլյանը: ”Հայաստանում և’ ազդր են ապխտել, և’ ամբողջական հնդկահավեր, սակայն խոզի ազդրի ավանդույթը մեզ մոտ եկել է խորհրդային միության մյուս […]