Սունկ. օգտակար հատկանիշները
Համեղ է, երբ ավելացվում է շագանակագույն բրնձին: Ռեյկի, շիտակի եւ մայտակե սնկերը հարուստ են հակաօքսիդանտներով, որը պաշտպանում է բջիջներին ոչ նորմալ աճից եւ բաժանումից:
«Կարճ ասած, դրանք նվազեցնում են քաղցկեղի հավանականությունը», – ասում է Բովերմենը, ով խորհուրդ է տալիս օգտագործել այն շաբաթական մի կամ երկու անգամ:
«Եփելով դրանք կարմիր գինով, որը պարունակում է ռեզվերատրոլ, մեծացնում եք դրա իմունային համակարգը հզորացնելու հատկությունը»:
Ուտեմ քեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից