Արագ ու համեղ․ ամանորյա աղցան «Նրբություն»
Բաղադրությունը՝
• Խեցգետնի ձողիկներ-100 գր
• Պինդ պանիր-100 գր
• Ձու-4 հատ
• Գազար-2 հատ
• Մայոնեզ-4 ճաշի գդալ
• Մաղադանոս-ձևավորման համար,
• Թարմ վարունգ- ձևավորման համար,
Պատրաստման եղանակը՝
- Խեցգետնի ձողիկները մանր կտրատել, տեղադրել ձողիկները մատուցման ափսեյի մեջ և պատել մայոնեզով։
- Երկրորդ շերտը քերած պանիրը լցնել և նորից պատել մայոնեզով։
- Երորդ շերտը լցնել նախորոք եփած, սառեցված և քերած գազարը և պատել մայոնեզով։
- Չորրորդ շերտը լցնել եփած ձվերի քերած սպիտակուցը և պատել մայոնեզով
- Վերջում ավելացնել ձվի քերած դեղնուցը, ձեւավորել կանաչիով եւ օղակաձեւ կտրատած վարունգով։
Աղբյուր՝ utem.am