Ինչպես պատրաստել պաղպաղակ տնային պայմաններում

Բաղադրությունը`
2 բաժակ շաքարավազ
 1 լիտր կաթ
 Կարագ 100 գրամ
 Օսլա 1 թեյի գդալ
 Ձվի դեղնուց 5 հատ.
 .
 Պատրաստման եղանակը`
1. Կարագ իջեցնել տաքացրած կաթի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի:
 Մյուս ամանի մեջ իրար խառնել շաքարավազը,օսլան և դեղնուցը, խառնել մինրև միատարր զանգված դառնա: 
 3. Որից հետո այստեղ ավելացնել մի քիչ կաթ, արդյունքում պետք է ստանաք թթվասերի հտության զանգված: 
 4. Այդ ժամանակ կաթը եռացնել , բարակ շիթով լցնել դեղնուցով խառնուրդը , չմոռանալով անընդհատ խառնել: 
 5. հասցնել եռման աստիճանի: Երբ խառնուրդը եռա, վերցնել կարկից և դնել սառը ջրի մեջ, 
 ընդ որում մանրակիթ խառնելով , մինրև զանգվածը հովանա :
 6. Այնուհետև զանգվածը թողնել ամբողջությամբ սառի , պարբերաբար խառնելով, որից հետո լցնել մատուցվող ամանի մեջ կամ Ձեր նախընտրած ձևը տալ և դնել սառնարան որ սառչի:
                










































