Ամանորյա շատ համեղ նախուտեստ
Բաղադրիչներ՝
Կաթնաշոռ-120 գր
Ֆետա պանիր -120 գր
Ընկույզ
Սամիթ
Պատրաստման եղանակը՝
Կաթնաշոռը, ֆետա պանիրն ու սամիթը հարել բլենդերով: Տեղափոխել սառնարան մոտ 15 րոպեով:
Խոնավ ձեռքերով ստանալ գնդիկներ ու թաթախել մանր կտրատած ընկույզի մեջ: Կրկին տեղափոխել սառնարան մոտ 20 րոպեով:
Նախընտրելի է կաթնաշոռը ընտրել ցածր յուղայնությամբ, որ գնդիկները ավելի հեշտ ստացվեն: