06 Մայիսի, Երկուշաբթի, 2024
KFC

Որպեսզի հավն արագ եփվի․ խոհանոցային գաղտնիքներ

Հավի արգանակի մեջ ոչ մի համեմունք մի՛ գցեք, միայն սոխ և գազար: Այլապես այն համը կկորցնի:

Կոտլետը տապակելիս առաջին րոպեին կրակը պետք է ուժեղ լինի, որպեսզի չորուկ առաջանա, և հյութը չհոսի: Հետո պետք է կրակը միջին դարձնել և շրջել կոտլետները, հետո կրկին կես րոպե կրակը բարձրացնել:

Կարտոֆիլի խյուսը ավելի լավ է ձեռքով հարել: Հարիչով հարելու դեպքում փարթամ է լինում, սակայն արագ է համը կորցնում:

Բուսայուղը կարելի է աղցանի մեջ ավելացնել միայն այն բանից հետո, երբ աղցանի մեջ աղ, քացաք և պղպեղ եք ավելացրել (աղը ձեթի մեջ չի լուծվում):

Հավն ավելի արագ կեփի, եթե 20-30 րոպե եփելուց հետո այն 5-6 րոպե սառը ջրի մեջ դնեք։

KFC

Արխիվ

Մայիսի 2024
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Ապրիլի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ