Ինչպես կարելի է օգտագործել նարնջի կեղեւը
Նարնջի կեղեւը կարելի է մի շարք տարբերակներով օգտագործել՝ սննդի մեջ, կենցաղում եւ այլն։ Այնպես որ, մի շտապեք դեն նետել այն։
Սննդի մեջ՝ անցկացրեք քերիչով, օգտագործեք խմորեղենի մեջ կամ կարող եք հացի խմորի մեջ լցնել։
Կենցաղում՝ աղացեք նարնջի կեղեւը, լցրեք զուգարանն ու քաշեք ջուրը։ Զուգարանից վատ հոտ չի գա։
Կատվի համար՝ կատուները տանել չեն կարողանում ցիտրուսների հոտը։ Եթե տանը կատու ունեք, կեղեւը դրեք այնպիսի վայրերում, որտեղ որ չեք ցանկանում՝ կատուն կեղտոտի։
Կրակ՝ կրակ վառելու համար կարող եք թղթի փոխարեն նարնջի չորացրած կեղեւ օգտագործեք։ Այն հրաշալի վառվում է, եւ հիանալի հոտ արձակում։