Որպեսզի լոբազգիները արագ եփվեն
Մոռացե՞լ եք թրջել լոբազգիների դասին պատկանող ինչ-որ հատիկներ: Եփեք դրանք առանց աղի ջրի մեջ, ավելացնելով մեկ ճաշի գդալ սառը ջուր ամեն տաս րոպեն։
Ուտեմ քեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից
Մոռացե՞լ եք թրջել լոբազգիների դասին պատկանող ինչ-որ հատիկներ: Եփեք դրանք առանց աղի ջրի մեջ, ավելացնելով մեկ ճաշի գդալ սառը ջուր ամեն տաս րոպեն։
Ուտեմ քեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից