Որպեսզի լոբազգիները արագ եփվեն

Մոռացե՞լ եք թրջել լոբազգիների դասին պատկանող ինչ-որ հատիկներ: Եփեք դրանք առանց աղի ջրի մեջ, ավելացնելով մեկ ճաշի գդալ սառը ջուր ամեն տաս րոպեն։
Ուտեմ քեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից

Մոռացե՞լ եք թրջել լոբազգիների դասին պատկանող ինչ-որ հատիկներ: Եփեք դրանք առանց աղի ջրի մեջ, ավելացնելով մեկ ճաշի գդալ սառը ջուր ամեն տաս րոպեն։
Ուտեմ քեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից
























