21 Սեպտեմբերի, Երկուշաբթի, 2020
KFC

Բժիշկը պատմել է քաղցկեղի հավանականությունը նվազեցնող բանջարեղենի մասին

ovoshi-6664caf6de71fc2e976e009de08de05c1aaf345f

Բժիշկ–սննդաբան Օքսանա Սկիտալինսկայան պատմել է, որ կաղամբը շատ հիվանդությունների բուժման և կանխարգելման համար ամենաէֆեկտիվ մթերքն է։

Կաղամբը հզոր հակամուտագեն է, որը կանխարգելում է ԴՆԹ–ի վնասումը և ուռուցքների առաջացումը, այն նվազեցնում է քաղցկեղով հիվանդանալու հավանականությունը, սակայն չունի կողմնակի ազդեցություններ ինչպես դեղերը։

«Գանգուր կաղամբը կարգավորում է խոլեստերինի մակարդակը, իսկ բրոկոլին օգնում է ակտիվացնել աղիքների իմունային համակարգը»,– բացատրել է նա։

Սկիտալինսկայան նաև ընդգծել է, որ մարդիկ վախենում են կաղամբ ուտել վախից, թե վահանաձև գեղձերը կդադարեն հորմոններ արտադրել։

«Գանգուր կաղամբը կարգավորում է խոլեստերինի մակարդակը, իսկ բրոկոլին օգնում է ակտիվացնել աղիքների իմունային համակարգը»,– բացատրել է նա։

Սկիտալինսկայան նաև ընդգծել է, որ մարդիկ վախենում են կաղամբ ուտել վախից, թե վահանաձև գեղձերը կդադարեն հորմոններ արտադրել։

KFC

Արխիվ

Սեպտեմբերի 2020
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Օգոստոսի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ