17 Հուլիսի, Երեքշաբթի, 2018

Ինչպես որոշել ձկան թարմությունը․ օգտակար խորհուրդներ

1383812724,6268

Իսկ դուք գիտե՞ք

Սննդային թաղանթը ավելի հեշտ կլինի օգտագործել, եթե այն պահեք սառնարանում: Այդպես այն չի պատռվի և չի կպնի ձեռքերին:

Եթե օմլետի մեջ, կաթի փոխարեն, ավելացնել հանքային ջուր, կստացվի ավելի համեղ և փքուն։

Որպեսզի կաթը եռացնելուց չկտրվի, նախքան եռացնելը, կաթսան ողողեք սառը ջրով։

Ձկան թարմությունը կարելի է որոշել սառը ջրով լցված ամանի միջոցով: Ոչ թարմ ձուկը կբարձրանա ջրի երես, իսկ թարմը՝ կիջնի ջրի հատակը: Ձուկը մաքրելուց առաջ, վրան մի փոքր քացախ քսեք և թողեք մի քանի րոպե: Ավելի հեշտ կմաքրվի:

Արխիվ

Հուլիսի 2018
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Հունիսի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ