Ինչ հաճախականությամբ է պետք լոբազգիներ օգտագործել
Դժվար է պատկերացնել լոբազգիներից ավելի լավ ուտեստ: Մեկ բաժակ եփած լոբին կարող է օրգանիզմին մատակարարել 17 գրամ բջջանյութ: Լոբազգիները հարուստ են նաև սպիտակուցով, կալցիումով, պոտասիումով և մագնեզիումով: Հետազոտությունները փաստում են, որ լոբազգիները նվազեցնում են սրտի հիվանդությունների, շաքարախտ, բարձր ճնշման և կրծքի քաղցկեղի հավանականությունը: Վերջերս սննդաբանները խորհուրդ են տալիս շաբաթական ամենաքիչը 3 բաժակ լոբի ուտել: Ավելին` ձեռքի տակ միշտ ունեցե´ք սև, սպիտակ, կարմիր և այլ տեսակի լոբիներ: Օգտագործե´ք աղցաններում, ապուրներում և հնարավոր բոլոր ուտեստներում:
Ուտեմ քեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից