27 Նոյեմբերի, Չորեքշաբթի, 2024
KFC

Ինչպես պատրաստել մարմելադ տան պայմաններում

Բաղադրությունը՝

Նարինջի հյութ-100 մլ
Ջուր-100 մլ
Կիտրոնի հյութ-5-6 ճաշի գդալ
Շաքարավազ-1 բաժակ
Նարինջի քերած կեղև-1 ճաշի գդալ
Կիտրոնի քերած կեղև-1 ճաշի գդալ
Ժելատին (դոնդող)-20 գր

Պատրաստման եղանակը՝

Կարող եք տարբեր գույներ և համեր ստանալու համար օգտագործել բալի, խաղողի և այլ մրգերի հյութեր։

  1. Դոնդողը բացել նարինջի հյութով, խառնել և թողնել ուռչի։ Շաքարավազը խառնել ջրի հետ, ավելացնել կիտրոնի և նարինջի կեղևները և դնել շատ թույլ կրակի վրա։ Եփել հասցնելով եռման և եփել այնքան, մինչև շաքարավազը լրիվ հալվի
  2. Հետո վերցնել կրակից և անմիչապես խառնել ուռչած դոնդողի հետ։ Լավ խառնել, ապա քամել և հեռացնել կեղևները։ Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և դնել սառնարան։ Թողնել 6-10 ժամ։
  3. Ապա սառնարանից հանել կտրատել և պատել շաքարավազով։

31

KFC

Արխիվ

Նոյեմբերի 2024
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Հոկտեմբերի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ