Մսամթերքի հետ համադրելի համեմունքներ
Որպեսզի Ձեր պատրաստած ուտեստին հաղորդեք հետաքրքիր համային երանգներ և անուշ բույր, անհրաժեշտ է իմանալ, թե որ համեմունքներն են դրա հետ առավել համատեղելի:
Ահա մի քանի հաջողված համադրություն՝
Մսի համար` կարմիր, սև պղպեղ, մեխակ, ուրց,մայորան, քիմիոն, քրքում (куркума), սոխ, օրեգանո
Թռչնի մսի համար՝ ուրց, մայորան, հազրեվարդ (розмарин), եղեսպակ (шалфей), ռեհան (базилик)
Ձկան համար՝ դափնու տերև (лавровый лист), սպիտակ պղպեղ, կոճապղպեղ (имбирь), սոխ, համեմ, չիլի պղպեղ, մամանեխ (горчица), սամիթ, ուրց
Գրիլի համար՝ կամիր պղպեղ, հիլ (кардамон), ուրց, մայորան, մշկընկույզ (мускатный орех), կոճապղպեղ (имбирь), չիլի պղպեղ
Պաշտետի համար՝ սպիտակ պղպեղ, դարչին (корица), կոճապղպեղ, դափնու տերև, մեխակ, հիլ:
Ուտեմ քեզ–ի ֆեյսբուքյան էջից