Թեթեւ ու նրբահամ․ կաթնաշոռային սուֆլե
Բաղադրությունը՝
Կաթնաշոռ – 250 գր
Ձու-2 հատ
Շաքարավազ – 1 ճաշի գդալ
Բանան-1 հատ
Խնձոր-1 հատ
Պատրաստման եղանակը՝
- Ձուն լավ հարել կաթնաշոռի հետ։ Մրգերը կտրատել խորանարդաձև։ և ավելացնել հարած ձվին։ Ավելացնել նաև շաքարավազը և լավ խառնել։
- Խառնուրդը լցնել ձևամանի մեջ և դնել միկրոալիքային վառարան, թողնել 3 րոպե։ Կարելիէ զարդարել դարչինով կամ մուրաբայով։