Ձու. օգտակար հատկանիշները
Ըստ միջազգային «Obesity» ամսագրի ուսումնասիրության՝ նրանք, ովքեր ձու են ուտում նախաճաշին, 65 տոկոս ավել քաշ են կորցնում, քան նրանք, ովքեր նախաճաշին օգտագործում են նույն կալորիականությամբ այլ սնունդ:
Կերեք նաեւ դեղնուցը: Վերջին հետազոտությունները ցույց են տվել, որ դեղնուցի ճարպը կարեւոր է հագեցվածության զգացողություն ապահովելու համար: Հավկիթի հանքային աղերի եւ սննդանյութերի օգտակար հատկությունները գերազանցում են նրա խոլեստերինի ազդեցությանը:
Ուտեմ քեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից