Ինչ դնել ամանորյա սեղաններին /վիդեո/
Բանաստեղծուհի, խոհարար Սոնյա Թաշչյանն այսօր ՛՛Հենարան՛՛ ակումբում լրագրողների հետ հանդիպմանն ասաց, որ ամանորին սովորաբար նորովի անցում է կատարվում նոր տարուն, նոր գործերին, և հնում դա է եղել տոնի խորհուրդը: Նրա խոսքով՝ հին ժամանակներում կրակի վրա այրում էին ինչ-որ հին իր, դրանով իսկ նախորդ տարվա մեջ թողնում վատ հիշողություններն ու իրադարձությունները:
Թաշչյանը խորհուրդ է տալիս ամանորին պատրաստել պասուց տոլմա, կոլոլակ, անուշապուրներ, աղանձներ:
Շարունակությունը՝ տեսանյութում: