Ինչպես պատրաստել տնական նուտելա
Տնական նուտելա
Բաղադրությունը՝
• 2 բաժակ պնդուկ
• 3 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ
• 6 ճաշի գդալ կակաոյի փոշի
• 1/2 բաժակ մեղր
• 1/2 բաժակ բրնձի կաթ
• 1 պտղունց աղ
Պատրաստման եղանակը՝
Այս ամենը բավական է, որպեսզի 500 գրամ նուտելլա պատրաստեք:
- Տաքացրնել ջեռոցը մինչև 180 աստիճան: Հավասարաչափ քանակությամբ ընկույզ լցնել տապակի վրա:
- Տապակել դրանք գազօջախում և թողել, որ մնա 10-12 րոպե,մինչև շագանակագույն երանգ ստանալը:
- Սրբիչի մեջ լցնել և մաքրել կեղևը: Այնուհետև թողնել որ սառչի և մանրացնել բլենդերի մեջ:
- Ապա ավելացնել մնացած բաղադրիչները և կաթի կեսը: Շարունակել խառնել: Ամենավերջում ավելացնել մնացած կաթը։
Utem.am