28 Նոյեմբերի, Հինգշաբթի, 2024
KFC

Կարագը պահելու այլընտրանքային տարբերակ

Բոլորս գիտենք, որ կարագը պետք է պահել ցածր ջերմաստիճանում, պաշտպանելով օդից՝ մանավանդ խոնավ։ Օդի երկարատև ազդեցության տակ կարագն օքսիդանում է և ձեռք է բերում ճրագուի, իսկ այնուհետև նաև կծված տհաճ համ։

Եթե ձեռքի տակ չկան համապատասխան պայմաններ՝ սառնարան, ապա կարագը պետք է դնել ամանի մեջ և վրան ջուր ավելացնել և ամեն օր ջուրը փոխել։

Կարագը պետք է պաշտպանել լույսից։ Լույսի ազդեցության տակ կարագր փչանում է՝ նրա վերին շերտը սպիտակում և ճրագուի հոտ է ձեռք բերում։ Ուստի կարագը պետք է պահել ոչ թափանցիկ ամանում:

Ուտեմքեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից

 
KFC

Արխիվ

Նոյեմբերի 2024
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Հոկտեմբերի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ