17 Հունվարի, Ուրբաթ, 2025
KFC

Կարագը պահելու այլընտրանքային տարբերակ

Բոլորս գիտենք, որ կարագը պետք է պահել ցածր ջերմաստիճանում, պաշտպանելով օդից՝ մանավանդ խոնավ։ Օդի երկարատև ազդեցության տակ կարագն օքսիդանում է և ձեռք է բերում ճրագուի, իսկ այնուհետև նաև կծված տհաճ համ։

Եթե ձեռքի տակ չկան համապատասխան պայմաններ՝ սառնարան, ապա կարագը պետք է դնել ամանի մեջ և վրան ջուր ավելացնել և ամեն օր ջուրը փոխել։

Կարագը պետք է պաշտպանել լույսից։ Լույսի ազդեցության տակ կարագր փչանում է՝ նրա վերին շերտը սպիտակում և ճրագուի հոտ է ձեռք բերում։ Ուստի կարագը պետք է պահել ոչ թափանցիկ ամանում:

Ուտեմքեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից

 
KFC

Արխիվ

Հունվարի 2025
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Դեկտեմբերի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ