”Օսկարի” ժամանակ հայտնի դարձած հայ տղան սեփական ռեստորանը կհիմնի
30-ամյա Էդգար Մարտիրոսյանը, ով հայտնի դարձավ ”Օսկար” մրցանակաբաշխության ժամանակ առաքած պիցցայի շնորհիվ, որոշել է օգտագործել ճանաչված լինելու հանգամանքը:
Big Mama’s and Papa’s պիցերիայում աշխատող Էդգար Մարտիրոսյանը եղբոր` Էրիկի հետ կհիմնեն նեապոլիտանական պիցերիա: Այս մասին հայտնում է, որ Finedininglovers-ը: Ռեստորանը կկրի Wood անվանումը: Եղբայրները մանրամասնորեն ուսումնասիրել են իտալական պիցցայի առանձնահատկությունները: ”Մենք գտել ենք ճիշտ բաղադրամասերը, անհրաժեշտ մթեքները, որոնք կբերվեն Իտալիայից”,-հայտնել է Էրիկը: