Ահա թե երեխաներն ինչ են ուտում նախաճաշին տարբեր երկրներում /ֆոտոշարք/
Գիտնականները նշում են, որ սնունդ ընդունելու ամենակարեւոր ժամը նախաճաշն է, հատկապես՝ երեխաների համար։ Սակայն պարզվում է՝ ամեն երկրում յուրատեսակ նախաճաշն է ընդունված, որոշ երկրներում երեխաներին վարսակի շիլա են տալիս, որոշներում՝ կանաչեղեն, որոշներում էլ՝ մի քանի մեծ մարդու ճափաբաժնի կերակուր։
The New York Times-ը ներկայացրել է, թե տարբեր երկրներում ինչ են տալիս երեխաներին։ Օրինակ, Թուրքիայում երեխաներին չափազանց յուղոտ կերակուրներ են տալիս նախաճաշին ու շատ բազմազան, Ճապոնիայում՝ շատ քիչ չափաբաժնով ու թեթեւ կերակուր։
Դոգա Գյունջե Գուրսոյ, 8 տարեկան, Ստամբուլ
Էմիլի Կատումբա, 7 տարեկան, Մալավի Эмили Катумба – 7 лет, Читедзе, Малави
Բիրտա Գուդրուն, 3 տարեկան, Ռեյկյավիկ
Նաֆանաիլ Պիկար, 6 տարեկան, Փարիզ
Արչիա եւ Հակիմ Խորխե, 4 եւ 2 տարեկան, Սան-Պաուլո
Օյկու Օզարսլան, 9 տարեկան, Ստամբուլ
Ֆիլիպ եւ Շելին Կամտենգո, 4 տարեկան, Մալավի
Տյագո Յանգ, 3 տարեկան, Սան Պաուլո
Վիվ Բորդրեզ, 5 տարեկան, Ամստերդամ