Հեշտ եւ համեղ․ ինչպես տան պայմաններում շոկոլադ պատրաստել

Բաղադրությունը՝
• Կակաո — 100г գր
• Շաքարավազ — 1 թեյի գդալ
• Կարագ — 50 գր
• Կաթ — 2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
- Կաթը տաքացնել թույլ կրակի վրա, չթողնել եռա։ Ավելացնել շաքարավազ և կակաո։
- Կարագը հալեցնել գոլորշու վրա և ավելացնել կաթին։ Խառնուրդը լավ խառնել և հասցնել եռման աստիճանի և թողնել թույլ կրակին ևս 2 րոպե։
- Պատրաստի շոկոլադը լցնել ձևամանների մեջ և մի քանի ժամ դնել սառնախցիկ։