Ինչպես է պետք լվանալ միսը․ օգտակար խորհուրդներ
Միսը պետք է արագ լվանալ հոսող ջրի տակ, այն չի կարելի է թողնել ջրում, այլապես կկորցնի իր կարևոր համային որակները:
Հավի միսը կկեղևապատվի, եթե տապակելիս վրան ջրով բացած կիտրոնահյութ ցանեք:
Բրնձի հատիկները հեշտությամբ կանջատվեն միմյանցից, եթե եփելիս մի քանի կաթիլ կիտրոնի հյութ ավելացնեք:
Համեմունքները պետք է ճաշին ավելացնել ամենավերջում, որպեսզի ուտեստը պահպանի համն ու բույրը:
Ուտեմ քեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից