Ձվածեղի պատրաստման գաղտնիքները․ իսկ Դուք գիտե՞ք
Ջվածեղը կլինի փարթամ, եթե ավելացնեք սառը ջուր և լավ հարեք:
Ձվի սպիտակուցը ավելի արագ կվերածվի փարթամ փրփուրի,եթե նախապես այն սառեցնեք և ավելացնեք մի քանի կաթիլ կիտրոնի հյութ: Իսկ դեղնուցի հետ հակառակը, այն սիրում է տաքություն և շաքար:
Որպեսզի ձվերը եփվելուց չպայթեն, պետք է լվանալ մինչև եփելը սառը ջրով։
Որպեսզի յուղը (կարագը) տապակվելիս չցայտի պետք է տապակին քիչ աղ ցանել:
Ուտեմ քեզ-ի ֆեյսբուքյան էջից