01 Մայիսի, Չորեքշաբթի, 2024
KFC

Ինչով է վտանգավոր հալեցրած, նորից սառեցրած պաղպաղակը

Հալած և նորից սառած պաղպաղակը կարող է սննդային թունավորման պատճառ դառնալ՝ գրում է newsyou.info-ն:

Պաղպաղակը շատ արագ է հալում սենյակային ջերմաստիճանում, և այդ հալած վիճակում այն մանրէների բազմացման հիանալի միջավայր է դառնում: Նորից սառեցնելուց հետո այդ մանրէնրեը հեշտությամբ հայտնվում են մեր օրգանիզմում և սկսում իրենց ավերիչ գործունեությունը:

KFC

Արխիվ

Մայիսի 2024
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Ապրիլի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ