13 Հուլիսի, Կիրակի, 2025
KFC

Ինչով է վտանգավոր հալեցրած, նորից սառեցրած պաղպաղակը

Հալած և նորից սառած պաղպաղակը կարող է սննդային թունավորման պատճառ դառնալ՝ գրում է newsyou.info-ն:

Պաղպաղակը շատ արագ է հալում սենյակային ջերմաստիճանում, և այդ հալած վիճակում այն մանրէների բազմացման հիանալի միջավայր է դառնում: Նորից սառեցնելուց հետո այդ մանրէնրեը հեշտությամբ հայտնվում են մեր օրգանիզմում և սկսում իրենց ավերիչ գործունեությունը:

KFC

Արխիվ

Հուլիսի 2025
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Հունիսի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ