23 Դեկտեմբերի, Երկուշաբթի, 2024
KFC

Ինչով է վտանգավոր հալեցրած, նորից սառեցրած պաղպաղակը

Հալած և նորից սառած պաղպաղակը կարող է սննդային թունավորման պատճառ դառնալ՝ գրում է newsyou.info-ն:

Պաղպաղակը շատ արագ է հալում սենյակային ջերմաստիճանում, և այդ հալած վիճակում այն մանրէների բազմացման հիանալի միջավայր է դառնում: Նորից սառեցնելուց հետո այդ մանրէնրեը հեշտությամբ հայտնվում են մեր օրգանիզմում և սկսում իրենց ավերիչ գործունեությունը:

KFC

Արխիվ

Դեկտեմբերի 2024
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
ՆոյեմբերիՀունվարի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ