Ինչպես կտրատել տորթը․ խոհանոցային գաղտնիքներ, որոնք հաստատ օգտակար կլինեն
1, Նախքան տորթը կտրելը դանակը մի քանի վայրկյանով պահեք տաք ջրի տակ։ Կտորնորը հիանալի հարթ կլինեն։
2, Շոկոլադե տրյուֆելները լցրեք կաթի մեջ, մի քանի րոպեով դնել միկրոալիքային վառարանն ու արդյունքում համեղ կակաո կստանաք։
3, Բլենդերի մեջ խառնեք ձուն, ձիթապտղի յուղն ու մի փոքր լիմոնի հյութ՝ 30 վայրկյանում տնական համեղ մայոնեզ կստանաք։
4, Նարինջի կեղեւները լցրեք մի բաժակ ջրի մեջ, թողեք սենյակում, հիանալի հետ կտարածվի։
5, Խաշած ձուն դրեք փակ տարրայի մեջ ու մի քանի անգամ թափ տվեք։ 10 վայրկյանում հեշտորեն կմաքեք կեղեւը։
6, Բանանը փաթաթեք սննդային թաղանթով, եւ այն մեկ շաբաթ չի սեւանա։
7, Սխտորի հոտից ազատվելու համար մեկ բաժակ կաթ խմեք։
8, Պոմիդորները մի դրեք սառնարանը, բացի այդ, պոչերը դեպի ներքեւ դրեք, որպեսզի շուտ չփչանան։