Գազարով, ոլոռով, բրնձով փլավ. պահոց կերակուրներից
Henaran.am-ը շարունակում է ներկայացնել պահոց կերակրատեսակներ:
Այս անգամ ներկայացնում ենք ոլոռով, բրնձով և գազարով փլավ:
Անհրաժեշտ է մեկ տուփ ոլոռ, մեկ թեյի բաժակ բրինձ, կես սոխ և 3 գազար:
Գազարները քերում եք, այնուհետև տապակում բուսայուղի մեջ, ավելացնում ենք մանր կտրտած սոխը, ապա բրինձը, երկու րոպե հետո ավելացնում եք մեկ բաժակ ջուր, ապա ոլոռ: Կարող եք համեմել նաև կարիով և այլ համեմունքներով: