Զսպեք Ձեր ախորժակը. սնդաբանի և հոգեբանի խորհուրդները /վիդեո/
Սննդաբան Հասմիկ Աբովյանը կարծում է, որ սննդից օգտվելու կուլտուրան պետք է պահել ամբողջ տարվա ընթացքում և ոչ թէ միայն Նոր տարվա օրերին:
Այս մասին նա ասաց «Հենարան» մամուլի ակումբում հրավիրված մամուլի ասուլիսի ժամանակ.« Լավագուն մեր ընկերը գիտությունն է, որտեղ կա գիտություն այնտեղ չկան սխալներ: Մենք պետք է մտածենք ինչ ուտելու մասին»,-ասաց սննդաբանը:
Սննդաբանը ընդգծում է, որ չի կարելի ուտել հին սնունդ.« Մարդիկ կան բուդ են պահում մինչև հունվարի 15-ը և տապակելով այն օգտագործում են: Չի՛ կարելի նման բան անել»:
Հոգեբան Նաիրա Վանյանն էլ խորհուրդ է տալիս ուտելուց բացի տրվել նաև այլ հաճույքների:
Մանրամասները՝ տեսանյութում: