Ձվածեղ` փոսիկի մեջ. պատրաստեք և գոհ կմնաք
Նախաճաշ. ձվածեղ` փոսիկի մեջ
Բաղադրիչներ.
- 1 կտոր ցանկացած տեսակի բոքոն
- 1 ճաշի գդալի չափով կարագ
- 1 ձու
- Աղ և սև պղպեղ (ըստ ճաշակի)
Պատրաստման եղանակը:
Բաժակի օգնությամբ բացեք կլոր անցք հացի վրա:
- Թավայի մեջ դրեք կարագը և թողեք, որ այն հալվի: Հետո թավայի մեջ դրե՛ք հացը և կոտրեք ձուն այնպես, որ ուղիղ ընկնի կլոր անցքի մեջ:
- Եփե՛ք մոտավորապես 30-ից 45 րոպե, ավելացրեք աղ և սև պղպեղ, և մոտավորապես 1 րոպեից շուռ տվե՛ք հացը մյուս կողմի վրա և նորից ավելացրեք աղ և պղպեղ:
- Կտորը շարժեք թավայի ամբողջ շրջակայքով, որպեսզի այն ներծծի իր մեջ կարագը: Թողեք որ եփվի մինչև դեղնուցի փափկանալը:
Մի քանի հուշում:
Հացը պետք է կարմրի այնքան, մինչև դառնա դեղնաշագանակագույն, սպիտակուցները չպետք է վառվեն, իսկ դեղնուցը պետք է չվնասվի և մնա փափուկ:
Բարի ախորժակ: