Պետք է մտածել հայկական մրգերի մասին
Հայաստանի սպառողների ազգային ակադեմիա իրավաբանական անձանց միության և սպառողների ազգային ասոցիացիայի նախագահ Մելիտա Հակոբյանը այսօր լրագրողների հետ հանդիպման ժամանակ անդրադարձավ Հայաստանում մշակվող պտուղ բանջարեղենի որակին: Հակոբյանը նաև խոսեց արտահանվող արտադրադեսակների մասին:
Մելիտա Հակոբյանը նկատեց, որ հայկական գինիները ավելի շատ են արտահանվում վերջին տարիներին: Նա նշեց , որ Հայաստանում մշակվող պտուղ, բանջարեղենը իր համով շատ է տարբերվում, դա պայմանավորված է հատկապես մեր բնակլիմայական պայմաններով: Հակոբյանի դիտարկմամբ տեղական արտադրողը պետք է մտածի հայկական մրգերը, որպես բրենդ արտահանելու մասին:
Մանրամասները՝ Henaran.am-ի տեսանյութում: