17 Հուլիսի, Երեքշաբթի, 2018

Թթի օգտակարար հատկությունները

04-6

Թթի ամենակարևոր հատկություններից մեկը նրա ցածր կալորիականությունն է։ 100 գրամ հատապտուղն ընդամենը 43 կալորիա է պարունակում, իսկ դա նշանակում է, որ ուտել այն կարող են նույնիսկ նրանք, ովքեր փորձում են նիհարել։

Թութը հարուստ է չհագեցած ճարպաթթուներով, A, B, C վիտամիններով, կալիումով, կալցիումով, մագնեզիումով և այլ օգտակար նյութերով, որոնք օրգանիզմի վրա բարենպաստ ազդեցություն են գործում։

Թուլացած իմունիտետով մարդկանց բժիշկները խորհուրդ են տալիս թութ շատ ուտել, քանի որ այն լրացնում է վիտամինների պակասը։

Արխիվ

Հուլիսի 2018
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Հունիսի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ