18 Նոյեմբերի, Կիրակի, 2018

Տանձի օգտակար հատկությունները

01-128-540x360

Տանձը պատկանում է այն առողջարար մրգերի շարքին, որոնց օգտագործումն անհրաժեշտ է առողջության պահպանման համար: Այս միրգը հատկապես խորհուրդ է տրվում օգտագործել աշնան և ձմռան ամիսներին` գրիպից և հազից զերծ մնալու համար: Այն ակտիվացնում է թոքերի աշխատանքը, պահում խոնավ և մանրէազերծ, ինչպես նաև, նպաստում լորձարտադրությանը: Տանձը C և K վիտամինների աղբյուր է և պաշտպանում է օրգանիզմը քրոնիկ հիվանդություններից:

Տանձն օգտակար է ոսկորների համար

Տանձը մեծ քանակությամբ բորի հանքանյութ է պարունակում, որն օրգանիզմին օգնում է կալցիումը պահել ոսկորներում: Այն նաև նաև օգնում է հորմոնների արտադրությանը, ներառյալ՝ էստրոգենի, որը կանխում է ոսկրազանգվածի քայքայումը:

Տանձը պատկանում է այն առողջարար մրգերի շարքին, որոնց օգտագործումն անհրաժեշտ է առողջության պահպանման համար: Այս միրգը հատկապես խորհուրդ է տրվում օգտագործել աշնան և ձմռան ամիսներին` գրիպից և հազից զերծ մնալու համար: Այն ակտիվացնում է թոքերի աշխատանքը, պահում խոնավ և մանրէազերծ, ինչպես նաև, նպաստում լորձարտադրությանը: Տանձը C և K վիտամինների աղբյուր է և պաշտպանում է օրգանիզմը քրոնիկ հիվանդություններից:

Տանձն օգտակար է ոսկորների համար

Տանձը մեծ քանակությամբ բորի հանքանյութ է պարունակում, որն օրգանիզմին օգնում է կալցիումը պահել ոսկորներում: Այն նաև նաև օգնում է հորմոնների արտադրությանը, ներառյալ՝ էստրոգենի, որը կանխում է ոսկրազանգվածի քայքայումը:

Արխիվ

Նոյեմբերի 2018
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Հոկտեմբերի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ