22 Հոկտեմբերի, Երկուշաբթի, 2018

Ինչով է վտանգավոր հալեցրած, նորից սառեցրած պաղպաղակը

orig-15008318880fe86a5ec08a9e3464f16d3a919d2ebd

Հալած և նորից սառած պաղպաղակը կարող է սննդային թունավորման պատճառ դառնալ՝ գրում է newsyou.info-ն:

Պաղպաղակը շատ արագ է հալում սենյակային ջերմաստիճանում, և այդ հալած վիճակում այն մանրէների բազմացման հիանալի միջավայր է դառնում: Նորից սառեցնելուց հետո այդ մանրէնրեը հեշտությամբ հայտնվում են մեր օրգանիզմում և սկսում իրենց ավերիչ գործունեությունը:

Արխիվ

Հոկտեմբերի 2018
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Սեպտեմբերի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ