23 Ապրիլի, Երեքշաբթի, 2024
KFC

Ինչով է վտանգավոր հալեցրած, նորից սառեցրած պաղպաղակը

Հալած և նորից սառած պաղպաղակը կարող է սննդային թունավորման պատճառ դառնալ՝ գրում է newsyou.info-ն:

Պաղպաղակը շատ արագ է հալում սենյակային ջերմաստիճանում, և այդ հալած վիճակում այն մանրէների բազմացման հիանալի միջավայր է դառնում: Նորից սառեցնելուց հետո այդ մանրէնրեը հեշտությամբ հայտնվում են մեր օրգանիզմում և սկսում իրենց ավերիչ գործունեությունը:

KFC

Արխիվ

Ապրիլի 2024
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Մարտի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ