23 Հուլիսի, Երեքշաբթի, 2019

Մյուսլի. պահոց կերակուրներից

Myusli-inch-e-irenic-nerkayacnum-1

Henaran.am-ը ներկայացնում է պահքային ևս մեկ կերակրատեսակ:

Կես բաժակ հում վարսակի փաթիլները խառնում ենք մրգերի, չրերի, չամիչի և , ըստ ճաշակի, շաքարավազի կամ մուրաբայի հետ, վրան լցնում եռացրած ջուր: Այնուհետև պիալաի կամ բաժակի բերանը ծածկում ենք, թողնում ամբողջ գիշերը ,որ մնա: Առավոտյան այն արդեն պատրաստ կլինի և կարող եք ճաշակել ,ցանկալի է՝ անոթի: Ոչ պահքային օրերին շաքարավազը կարող եք փոխարինել խտացրած կաթով կամ մեղրով: Վերջինս անշուշտ ավելի օգտակար կլինի: Այս ուտեստը նաև անվանում են «գեղեցկության աղցան» իր ,մաշկի վրա ունեցած, առողջարար ազդեցության համար:

Արխիվ

Հուլիսի 2019
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Հունիսի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ