24 Ապրիլի, Երկուշաբթի, 2017
USD
480.84
EUR
538.73
RUB
7.10
+2 °C
Երևան
+12°C
--2°C

Որպեսզի հավն արագ եփվի․ խոհանոցային գաղտնիքներ

13087453_917909778337829_4710407301827528879_n (1)

Հավի արգանակի մեջ ոչ մի համեմունք մի՛ գցեք, միայն սոխ և գազար: Այլապես այն համը կկորցնի:

Կոտլետը տապակելիս առաջին րոպեին կրակը պետք է ուժեղ լինի, որպեսզի չորուկ առաջանա, և հյութը չհոսի: Հետո պետք է կրակը միջին դարձնել և շրջել կոտլետները, հետո կրկին կես րոպե կրակը բարձրացնել:

Կարտոֆիլի խյուսը ավելի լավ է ձեռքով հարել: Հարիչով հարելու դեպքում փարթամ է լինում, սակայն արագ է համը կորցնում:

Բուսայուղը կարելի է աղցանի մեջ ավելացնել միայն այն բանից հետո, երբ աղցանի մեջ աղ, քացաք և պղպեղ եք ավելացրել (աղը ձեթի մեջ չի լուծվում):

Հավն ավելի արագ կեփի, եթե 20-30 րոպե եփելուց հետո այն 5-6 րոպե սառը ջրի մեջ դնեք։

Արխիվ

Ապրիլի 2017
ԵԵՉՀՈՒՇԿ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Մարտի

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐ